Zimska rekreacija 2018

U toku drugog dela zimskog raspusta radnim danima u periodu od 01.02.2018 do 11.02.2018 godine u okviru sc „Olimp – Zvezdara“ u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda i Gradskom opštinom Zvezdara pripremili smo bogat rekreativni program za sve školarce.

Program je podeljen u tri segmenta:

  • Grupni sportove (košarka, odbojka, rukomet, ...) u fiskulturnoj sali uz obilazak Astronomske opservatorije
  • Rekreacija u trim sali koja obuhvata aerobik, zumbu za decu i školu plesa uz korišćenje klizališta
  • Borilački sportovi u trim sali  koji obuhvataju karate, džudo i kik boks uz korišćenje klizališta

 

 

Svi programi u okviru zimskih kampova su besplatni a za školarce je obezbeđena i užina tokom trajanja programa.

Od 15. do 31.01.2018. godine đaci se mogu prijaviti za zimske kampove na recepciji SC „Olimp – Zvezdara“ radnim danima od 07 do 22 časa.

Kao važan segment zimske rekracije u okviru SC „Olimp – Zvezdara“ 09.01.2018.godine otvoreno je  klizalište.  Zahvaljujući Sekretarijatu za sport i omladinu Grada Beograda i Gradskoj opštini Zvezdara tokom februara meseca klizanje će radnim danima u periodu od 10 – 16 časova biti besplatno za sve đake uz đačku knjižicu.

U toku zimskog raspusta na klizalištu SC „Olimp – Zvezdara“ organizuje se i grupna škola klizanja. Treninzi su radnim danima od 09 do 10 časova a cena po polazniku je 1500 dinara.

Pozivamo sve školarce da se prijave za zimske kampove i kvalitetno provedu slobodno vreme tokom zimskog raspusta družeći se sa vršnjacima na najzdraviji mogući način - baveći se sportom.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on jan 16, 2018