Tеквондo клуб ,,ОМЕГА“

Теквондо клуб Омега је почео са радом првог септембра 1999. године. Сада бројимо преко 170 чланова међу којима има више од 20 репезентативаца у свим узрасним категоријама.

Тренер Теквондо Клуба „Омега“ је Кркљеш Мирослав, носилац црног појаса 5. дан, вишегодишњи репрезентативац и освајач многобројних домаћих и иностраних медаља. 

Значајнији резултати су: вишеструки пионирски, јуниорски и сениорски првак државе, освајач трећег места на ОП Белгије и трећепласирани на европском сениорском првенству одржаном 2000. године у Патри, Грчка.
Вишеструки освајачи екипних пласмана на државним првенствима, пионирски, кадетски, јуниорски и сениорски прваци државе у различитим категоријама, освајачи медаља на многобројним иностраним такмичењима. 

Од значајних резултата истиче се и Никола Ђурђевић, вишегодишњи члан клуба и репрезентативац Србије, који је из Летоније са ЕП за јуниоре донео сребрну медаљу, и убрзо након тога проглашен је за најбољег спортисту општине Чукарица. 
Од сада и на вашој општини Звездара, у СЦ ОЛИМП Вјекослава Ковача 11, у трим сали сваког понедељка, среде и петка од 20ч до 21ч, отворен је упис за све узрасте. 

Контакт телефон: 063/434-098.

Е-маил адреса: gorantkdomega@gmail.com

Званична страница клуба: www.tkdomega.com

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on окт 24, 2018