Tekvondo klub ,,OMEGA“

Tekvondo klub Omega je počeo sa radom prvog septembra 1999. godine. Sada brojimo preko 170 članova među kojima ima više od 20 repezentativaca u svim uzrasnim kategorijama.

Trener Tekvondo Kluba „Omega“ je Krklješ Miroslav, nosilac crnog pojasa 5. dan, višegodišnji reprezentativac i osvajač mnogobrojnih domaćih i inostranih medalja. 

Značajniji rezultati su: višestruki pionirski, juniorski i seniorski prvak države, osvajač trećeg mesta na OP Belgije i trećeplasirani na evropskom seniorskom prvenstvu održanom 2000. godine u Patri, Grčka.
Višestruki osvajači ekipnih plasmana na državnim prvenstvima, pionirski, kadetski, juniorski i seniorski prvaci države u različitim kategorijama, osvajači medalja na mnogobrojnim inostranim takmičenjima. 

Od značajnih rezultata ističe se i Nikola Đurđević, višegodišnji član kluba i reprezentativac Srbije, koji je iz Letonije sa EP za juniore doneo srebrnu medalju, i ubrzo nakon toga proglašen je za najboljeg sportistu opštine Čukarica. 
Od sada i na vašoj opštini Zvezdara, u SC OLIMP Vjekoslava Kovača 11, u trim sali svakog ponedeljka, srede i petka od 20č do 21č, otvoren je upis za sve uzraste. 

Kontakt telefon: 063/434-098.

E-mail adresa: gorantkdomega@gmail.com

Zvanična stranica kluba: www.tkdomega.com

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on okt 24, 2018