Бесплатна едукација за средњошколце

У сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда од петка 16.03.2018. године у оквиру нашег спортског центра почиње реализација пројекта: „Едукација , превенција и начин за правилан психосоцијални, здравствени и физички развој омладине од 15 до 19 година старости“.

Едукација на Олимпу намењена је средњошколској омладини од 15 до 19 година, а циљ пројекта је да се на занимљив и активан начин, кроз дискусију и размену мишљења младима пруже неопходне информације и практични алати како би што лакше и што самоувереније наставили процес сазревања и процес инклузије у друштво одраслих.

У оквиру пројекта, који ће трајати до краја 2018 године, сваког петка у периоду од 15:30 до 17:30 часова ће се у просторијама СЦ „Олимп – Звездара“ одржавати предавања на којима ће се обрађивати разноврсне теме које су веома важне младим људима и неопходне за њихов правилан психофизички развој и афирмацију у будућности. Предавачи, у зависности од теме, биће еминентни стручљаци из различитих области од психологије , преко спорта, социологије, медицине, менаджмента, уметности и многих других. Реализатор пројекта је спортски менаџмент ЈП СЦ „Олимп – Звездара“ а сарадници у пројекту су стручњаци из Спортске академије Београд и Фармацеутско- физиотерапеутске школе.

Позивамо све заинтересоване младе људе који хоће да прошире своја знања о различитим темама веома актуелним за њихову генерацију да се пријаве и бесплатно учествују у нашој едукацији а све потребне информације и саму пријаву могу добити на пријавници СЦ „Олимп- Звездара“ радним данима у периоду од 08-22 ч и путем телефона 011/2412-353.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on мар 15, 2018