Besplatna edukacija za srednjoškolce

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda od petka 16.03.2018. godine u okviru našeg sportskog centra počinje realizacija projekta: „Edukacija , prevencija i način za pravilan psihosocijalni, zdravstveni i fizički razvoj omladine od 15 do 19 godina starosti“.

Edukacija na Olimpu namenjena je srednjoškolskoj omladini od 15 do 19 godina, a cilj projekta je da se na zanimljiv i aktivan način, kroz diskusiju i razmenu mišljenja mladima pruže neophodne informacije i praktični alati kako bi što lakše i što samouverenije nastavili proces sazrevanja i proces inkluzije u društvo odraslih.

U okviru projekta, koji će trajati do kraja 2018 godine, svakog petka u periodu od 15:30 do 17:30 časova će se u prostorijama SC „Olimp – Zvezdara“ održavati predavanja na kojima će se obrađivati raznovrsne teme koje su veoma važne mladim ljudima i neophodne za njihov pravilan psihofizički razvoj i afirmaciju u budućnosti. Predavači, u zavisnosti od teme, biće eminentni stručljaci iz različitih oblasti od psihologije , preko sporta, sociologije, medicine, menadžmenta, umetnosti i mnogih drugih. Realizator projekta je sportski menadžment JP SC „Olimp – Zvezdara“ a saradnici u projektu su stručnjaci iz Sportske akademije Beograd i Farmaceutsko- fizioterapeutske škole.

Pozivamo sve zainteresovane mlade ljude koji hoće da prošire svoja znanja o različitim temama veoma aktuelnim za njihovu generaciju da se prijave i besplatno učestvuju u našoj edukaciji a sve potrebne informacije i samu prijavu mogu dobiti na prijavnici SC „Olimp- Zvezdara“ radnim danima u periodu od 08-22 č i putem telefona 011/2412-353.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on mar 15, 2018