Инклузивне дечје игре без граница

04.марта 2017.године, од 12 часова, у СЦ ,,Олимп-Звездара“ одржаће се Инклузивне дечје игре без граница у организацији УГ ,,Млади за Србију“ а уз помоћ Града Београда, општине Звездара, СЦ ,,Олимп-Звездара“ и остале локалне самоуправе, студенти – волонтери, представници привреде као друштвено одговорни субјекти.

Разлог настанка манифестације је несметана инклузија деце без родитељског старања, деце са инвалидитетом и деце са посебним потребама у друштво. Едукација, како деце тако и родитеља, како живети без дискриминације без обзира на различитост је још један циљ манифестације. Социјализација СВЕ деце у једно праведно друштво, друштво са правим вредностима у односу на здрав живот и очување еколошких вредности како околине тако и читаве планете, све кроз спортски дух, културу и узајмно поштовање и толеранцију.

Кроз игру и здрав такмичарски дух, кроз жељу за учествовањем у конкуренцији својих вршњака градимо крилатицу,, ВАЖНО ЈЕ УЧЕСТВОВАТИ“, важно је дружити се без компјутера, телевизије, међувршњачког насиља, малограђанштине…

Очекује се учешће више од двеста такмичара по манифестацији циљне групе, предшколци, основци, деца са инвалидитетом, деца са посебним потребама. Деци из основних школа ће се придружити око седамдесеторо деце без родитељског старања и деце са инвалидитетом.

ПРОГРАМ:

– Отварање манифестације

– Културно уметнички програм

– Проглашење победника

– Културно уметнички програм

– Додела захвалница, донатрима, спонзорима и пријатељима манифестације

– ПЛЕС РАДОСТИ

Победници ће добити пехаре и медаље, захвалнице, као и награде.

Деца се могу пријавити за учешће на следеће начине:

– путем СМС-а на број телефона 0600745544,

– путем мејла, на адресу mladizasrbiju2016@gmail.com

– пријавом у школи,

– на самој манифестацији од 12 до 13ч.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on феб 20, 2017