Inkluzivne dečje igre bez granica

04.marta 2017.godine, od 12 časova, u SC ,,Olimp-Zvezdara“ održaće se Inkluzivne dečje igre bez granica u organizaciji UG ,,Mladi za Srbiju“ a uz pomoć Grada Beograda, opštine Zvezdara, SC ,,Olimp-Zvezdara“ i ostale lokalne samouprave, studenti – volonteri, predstavnici privrede kao društveno odgovorni subjekti.

Razlog nastanka manifestacije je nesmetana inkluzija dece bez roditeljskog staranja, dece sa invaliditetom i dece sa posebnim potrebama u društvo. Edukacija, kako dece tako i roditelja, kako živeti bez diskriminacije bez obzira na različitost je još jedan cilj manifestacije. Socijalizacija SVE dece u jedno pravedno društvo, društvo sa pravim vrednostima u odnosu na zdrav život i očuvanje ekoloških vrednosti kako okoline tako i čitave planete, sve kroz sportski duh, kulturu i uzajmno poštovanje i toleranciju.

Kroz igru i zdrav takmičarski duh, kroz želju za učestvovanjem u konkurenciji svojih vršnjaka gradimo krilaticu,, VAŽNO JE UČESTVOVATI“, važno je družiti se bez kompjutera, televizije, međuvršnjačkog nasilja, malograđanštine…

Očekuje se učešće više od dvesta takmičara po manifestaciji ciljne grupe, predškolci, osnovci, deca sa invaliditetom, deca sa posebnim potrebama. Deci iz osnovnih škola će se pridružiti oko sedamdesetoro dece bez roditeljskog staranja i dece sa invaliditetom.

PROGRAM:

– Otvaranje manifestacije

– Kulturno umetnički program

– Proglašenje pobednika

– Kulturno umetnički program

– Dodela zahvalnica, donatrima, sponzorima i prijateljima manifestacije

– PLES RADOSTI

Pobednici će dobiti pehare i medalje, zahvalnice, kao i nagrade.

Deca se mogu prijaviti za učešće na sledeće načine:

– putem SMS-a na broj telefona 0600745544,

– putem mejla, na adresu mladizasrbiju2016@gmail.com

– prijavom u školi,

– na samoj manifestaciji od 12 do 13č.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on feb 20, 2017