Крај зимске сезоне 2017 / 2018

У исчекивању пролећа желели смо да направимо малу рекапитулацију зимске сезоне.

Поред наших редовних програма који се одвијају преко целе године ове зиме смо традиционално пету годину за редом у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда и Градском општином Звездара организовали Зимске кампове за ученике основних и средњих школа. Преко 300 деце је учествовало и рекреирало се у разним спортовима: кошарка, одбојка, аеробик, борилачки спортови…

Клизалиште је и ове зиме било заштитни знак СЦ „Олимп“, а отворено је за кориснике 09.01.2018.год и том приликом је уприличен пригодан програм на леду. Како би нашим суграђанима изашли у сусрет ове сезоне снижене су цене улазница на клизалиште а током целог месеца фебруара радним данима у периоду од 10 до 16 часова улаз на клизалиште је био бесплатан за све ђаке. Сезона клизања је завршена 04.03.2018.год а тог дана је клизање било бесплатно за све суграђане.

Зимска сезона је на крају а ми се увелико спремамо за пролеће и лето и све оно што нам доноси овај период у години. Надамо се да ћете заједно са нама и ове године уживати у свим погодностима које нуди наш спортски центар као оаза спорта и рекреације овог дела Београда.

Видимо се на Олимпу!

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on мар 09, 2018