Kraj zimske sezone 2017 / 2018

U isčekivanju proleća želeli smo da napravimo malu rekapitulaciju zimske sezone.

Pored naših redovnih programa koji se odvijaju preko cele godine ove zime smo tradicionalno petu godinu za redom u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda i Gradskom opštinom Zvezdara organizovali Zimske kampove za učenike osnovnih i srednjih škola. Preko 300 dece je učestvovalo i rekreiralo se u raznim sportovima: košarka, odbojka, aerobik, borilački sportovi…

Klizalište je i ove zime bilo zaštitni znak SC „Olimp“, a otvoreno je za korisnike 09.01.2018.god i tom prilikom je upriličen prigodan program na ledu. Kako bi našim sugrađanima izašli u susret ove sezone snižene su cene ulaznica na klizalište a tokom celog meseca februara radnim danima u periodu od 10 do 16 časova ulaz na klizalište je bio besplatan za sve đake. Sezona klizanja je završena 04.03.2018.god a tog dana je klizanje bilo besplatno za sve sugrađane.

Zimska sezona je na kraju a mi se uveliko spremamo za proleće i leto i sve ono što nam donosi ovaj period u godini. Nadamo se da ćete zajedno sa nama i ove godine uživati u svim pogodnostima koje nudi naš sportski centar kao oaza sporta i rekreacije ovog dela Beograda.

Vidimo se na Olimpu!

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on mar 09, 2018