Олимпијском рециклажом до Венеције

Наставак сарадње компаније Божић и синови, СЦ Олимп, ГО Звездара и Удружења ЗЕЦ…мало другачија прича! ,,ОЛИМПИЈСКОМ РЕЦИКЛАЖОМ ДО ВЕНЕЦИЈЕ“

Акција „Олимпијска рециклажа“, ступила је на снагу у августу 2016. године, где смо грађанима понудили могућност да своје страре и дотрајале електронске и електричне уређаје замене за улазнице за базен или да остваре попусте у оквиру спортских активности којима располаже СЦ „Олимп“.
Од 01. септембра 2016. године, уведена је и новчана накнада за сваки донесен уређај, као мотивација грађанима да би отпад одложили на правилан начин.
Након тачно 3 месеца, 01. децембра 2016. године, обезбедили смо и контејнер за одлагање сијалица и флуоресцентних цеви и доставили до СЦ „Олимп“.
БиС Рециклажни центар је обезбедио контејнер, где грађани могу предати своје уређаје, и једног радника који је задужен да се побрине око предаје истих.
„Олимпијском рециклажом до Венеције“ је предлог проширења акције у сарадњи са „Лавли травелом“. Наша замисао је да сваком физичком лицу које донесе 2 расхладна уређаја и трећи уређај по жељи (вредност мора бити већа од 0 рсд по ценовнику БиС Рециклажног центра), обезбедимо пут у Венецију у трајању од 3 дана (без ноћења).
Потврда коју ћете добити од нашег запосленог на СЦ „Олимп“, довољан је доказ са којим ћете отићи у агенцију „Лавли травел“ и резервисати термин Вашег путовања.
Број телефона за информације : 063 602 298.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on мар 10, 2017