Olimpijskom reciklažom do Venecije

Nastavak saradnje kompanije Božić i sinovi, SC Olimp, GO Zvezdara i Udruženja ZEC…malo drugačija priča! ,,OLIMPIJSKOM RECIKLAŽOM DO VENECIJE“

Akcija „Olimpijska reciklaža“, stupila je na snagu u avgustu 2016. godine, gde smo građanima ponudili mogućnost da svoje strare i dotrajale elektronske i električne uređaje zamene za ulaznice za bazen ili da ostvare popuste u okviru sportskih aktivnosti kojima raspolaže SC „Olimp“.
Od 01. septembra 2016. godine, uvedena je i novčana naknada za svaki donesen uređaj, kao motivacija građanima da bi otpad odložili na pravilan način.
Nakon tačno 3 meseca, 01. decembra 2016. godine, obezbedili smo i kontejner za odlaganje sijalica i fluorescentnih cevi i dostavili do SC „Olimp“.
BiS Reciklažni centar je obezbedio kontejner, gde građani mogu predati svoje uređaje, i jednog radnika koji je zadužen da se pobrine oko predaje istih.
„Olimpijskom reciklažom do Venecije“ je predlog proširenja akcije u saradnji sa „Lavli travelom“. Naša zamisao je da svakom fizičkom licu koje donese 2 rashladna uređaja i treći uređaj po želji (vrednost mora biti veća od 0 rsd po cenovniku BiS Reciklažnog centra), obezbedimo put u Veneciju u trajanju od 3 dana (bez noćenja).
Potvrda koju ćete dobiti od našeg zaposlenog na SC „Olimp“, dovoljan je dokaz sa kojim ćete otići u agenciju „Lavli travel“ i rezervisati termin Vašeg putovanja.
Broj telefona za informacije : 063 602 298.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on mar 10, 2017