Oтварање купалишне сезоне 2016.

У петак, 17. јуна 2016.године у 10 часова, у СЦ ,,Олимп – Звездара“, биће отворена купалишна сезона на базенима СЦ ,,Олимп-Звездара“. Улаз ће тог дана бити бесплатан за све посетиоце а у трим сали поред базена, од 12:30 до 16:00, сви они који желе, моћи ће добровољно да дају крв. Акција је организована у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије и Црвеним крстом Србије.

У суботу, 18.јуна 2016.године, такође у 10 часова, организоваћемо свечано отварање уз богат спортски и забавни програм ( наступаће карате клуб ,,Олимпик“, културно уметничко друштво ,,Извор“, плесни клуб ,,Наталија и Ивица“, дечји бенд ,,Хантинг соулс“, гудачки квартет ,,Дамас Линдас“ и ди-џеј радија АС ФМ ).

Од ове године у понуди су и поподневне и целодневне карте као и широк избор пропусница. Потрудили смо се да свим посетиоцима изађемо у сусрет и посебним попустима:

*Породице са територије општине Звездара, које имају четворо и више деце старости до 12 година, добијају  бесплатну  месечну  пропусницу  за улазак на  базен.

*Пензионери, студенти, ђаци и социјално угрожена лица имају право на попуст од 20%, на цену карте за дневно купање.

*Месечна појединачна и породична пропусница, за групе, на купљених 10 – попуст 10% ,

*Сезонска појединачна и породична пропусница, за групе, на купљених 5 – попуст 5%, на купљених 10 – попуст 10%, на купљених 30 – попуст 20%,

Од 20. јуна 2016. године почињу и програми Летње рекреације који су организовани у сарадњи са Градским секретаријатом за спорт и омладину и Градском општином Звездара. Школарци ће током распуста моћи да бирају између школице пливања, кампова ( одбојка, фудбал, кошарка, атлетика, плес, зумба, аеробик, карате, кик бокс, џудо) а биће организовани и програми за одрасле: школа пливања, хидробик за жене и рекреација за пензионере у рекреативном базену. Средом ће улаз на дневно купање (од 10 до 19 часова) бити бесплатан за све основце и средњошколце уз ђачку књижицу.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on јун 16, 2016