Otvaranje kupališne sezone 2016.

U petak, 17. juna 2016.godine u 10 časova, u SC ,,Olimp – Zvezdara“, biće otvorena kupališna sezona na bazenima SC ,,Olimp-Zvezdara“. Ulaz će tog dana biti besplatan za sve posetioce a u trim sali pored bazena, od 12:30 do 16:00, svi oni koji žele, moći će dobrovoljno da daju krv. Akcija je organizovana u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Crvenim krstom Srbije.

U subotu, 18.juna 2016.godine, takođe u 10 časova, organizovaćemo svečano otvaranje uz bogat sportski i zabavni program ( nastupaće karate klub ,,Olimpik“, kulturno umetničko društvo ,,Izvor“, plesni klub ,,Natalija i Ivica“, dečji bend ,,Hanting souls“, gudački kvartet ,,Damas Lindas“ i di-džej radija AS FM ).

Od ove godine u ponudi su i popodnevne i celodnevne karte kao i širok izbor propusnica. Potrudili smo se da svim posetiocima izađemo u susret i posebnim popustima:

*Porodice sa teritorije opštine Zvezdara, koje imaju četvoro i više dece starosti do 12 godina, dobijaju  besplatnu  mesečnu  propusnicu  za ulazak na  bazen.

*Penzioneri, studenti, đaci i socijalno ugrožena lica imaju pravo na popust od 20%, na cenu karte za dnevno kupanje.

*Mesečna pojedinačna i porodična propusnica, za grupe, na kupljenih 10 – popust 10% ,

*Sezonska pojedinačna i porodična propusnica, za grupe, na kupljenih 5 – popust 5%, na kupljenih 10 – popust 10%, na kupljenih 30 – popust 20%,

Od 20. juna 2016. godine počinju i programi Letnje rekreacije koji su organizovani u saradnji sa Gradskim sekretarijatom za sport i omladinu i Gradskom opštinom Zvezdara. Školarci će tokom raspusta moći da biraju između školice plivanja, kampova ( odbojka, fudbal, košarka, atletika, ples, zumba, aerobik, karate, kik boks, džudo) a biće organizovani i programi za odrasle: škola plivanja, hidrobik za žene i rekreacija za penzionere u rekreativnom bazenu. Sredom će ulaz na dnevno kupanje (od 10 do 19 časova) biti besplatan za sve osnovce i srednjoškolce uz đačku knjižicu.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on jun 16, 2016