Отварање купалишне сезоне 2017.

Поштовани посетиоци, обавештавамо вас да купалишна сезона 2017. на oтвореним базенима Спортског центра „Олимп-Звездара“ почиње у петак, 16. јуна, у 10:00 часова. Као и претходних година, улаз ће првог дана бити бесплатан за све посетиоце.

Цене улазница су ове сезоне усклађене са ценама других базена у граду али и у зависности од термина коришћења базена. Важећи ценовник на нашем сајту у одељку https://www.scolimp.rs/cenovnik.html

За ђаке је и даље, уз ђачку књижицу, бесплатан улаз средом од 10:00 до 19:00 часова. Ова акција организована је у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда и Градском општином Звездара.

Ноћно купање ће почети са радом  када  временске прилике то дозволе тј. када температура ваздуха три дана заредом буде изнад 28 степени а температура воде изнад 24 степена.

На базенима ће бити организовани многобројни спортско рекреативни програми у организацији ,,Олимпа“ ( школа пливања, хидробик и школа роњења) али и програми које суфинансира Градски секретаријат за спорт и омладину. У питању су Летњи кампови који ће почети 03.јула и трајати до 31.августа а који ће бити организовани у три различите методолошке целине:

а) камп у фискултурној сали, отвореним теренима и на базену  (спортски полигон, одбојка, кошарка, рукомет , пливање );

б) камп у трим сали и на базену ( карате , џудо , кик-бокс , пливање );

ц) камп у амфитеатру, трим сали и базену ( школа плеса, зумба за децу , фитнес и пилатес до правилног држања тела, аеробик за децу , пливање ).

Пријаве за кампове се могу попунити на рецепцији СЦ ,,Олимп-Звездара“ сваког дана од 7 до 23ч, док се ваучери за групну школу пливања могу преузети у Секретаријату за спорт и омладину, ул.Краљице Марије 1, 11.спрат.

Планирано је да купалишна сезона траје до 03.септембра 2017.године са могућношћу продужетка   и  током  септембра уколико временски  услови буду повољни.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on јун 09, 2017