Otvaranje kupališne sezone 2017.

Poštovani posetioci, obaveštavamo vas da kupališna sezona 2017. na otvorenim bazenima Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“ počinje u petak, 16. juna, u 10:00 časova. Kao i prethodnih godina, ulaz će prvog dana biti besplatan za sve posetioce.

Cene ulaznica su ove sezone usklađene sa cenama drugih bazena u gradu ali i u zavisnosti od termina korišćenja bazena. Važeći cenovnik na našem sajtu u odeljku https://www.scolimp.rs/cenovnik.html

Za đake je i dalje, uz đačku knjižicu, besplatan ulaz sredom od 10:00 do 19:00 časova. Ova akcija organizovana je u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda i Gradskom opštinom Zvezdara.

Noćno kupanje će početi sa radom  kada  vremenske prilike to dozvole tj. kada temperatura vazduha tri dana zaredom bude iznad 28 stepeni a temperatura vode iznad 24 stepena.

Na bazenima će biti organizovani mnogobrojni sportsko rekreativni programi u organizaciji ,,Olimpa“ ( škola plivanja, hidrobik i škola ronjenja) ali i programi koje sufinansira Gradski sekretarijat za sport i omladinu. U pitanju su Letnji kampovi koji će početi 03.jula i trajati do 31.avgusta a koji će biti organizovani u tri različite metodološke celine:

a) kamp u fiskulturnoj sali, otvorenim terenima i na bazenu  (sportski poligon, odbojka, košarka, rukomet , plivanje );

b) kamp u trim sali i na bazenu ( karate , džudo , kik-boks , plivanje );

c) kamp u amfiteatru, trim sali i bazenu ( škola plesa, zumba za decu , fitnes i pilates do pravilnog držanja tela, aerobik za decu , plivanje ).

Prijave za kampove se mogu popuniti na recepciji SC ,,Olimp-Zvezdara“ svakog dana od 7 do 23č, dok se vaučeri za grupnu školu plivanja mogu preuzeti u Sekretarijatu za sport i omladinu, ul.Kraljice Marije 1, 11.sprat.

Planirano je da kupališna sezona traje do 03.septembra 2017.godine sa mogućnošću produžetka   i  tokom  septembra ukoliko vremenski  uslovi budu povoljni.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on jun 09, 2017