Отварање сезоне купања на базенима СЦ „Олимп – Звездара“

У суботу 9. јуна почиње још једна сезона купања на отвореним базенима СЦ Олимп. У суботу базен ће радити од 10 до 19 часова а улаз ће бити бесплатан за све наше кориснике као и коришћење лежаљки. Од недеље 10. јуна базен ће радити у периоду од 6 до 19 часова а са терминима за ноћно купање ћемо почети када временски услови буду дозвољавали.

И ове године припремили смо разноврсне видове коришћења базена а све према потребама наших корисника: од јутарњег купања уз гратис кафу и лежаљку, преко одбојке на песку до ноћног купања и многих других садржаја. Наши корисници су навикли да им сваке године обезбедимо пун комфор, безбедност и сигурност на базенима и ми се свакако трудимо да испоштујемо високо постављене критеријуме и да подигнемо лествицу квалитета пружених услуга.

Током купалишне сезоне 2017 године квалитет воде на отвореним базенима нашег центра оцењен је највишом оценом. На почетку ове сезоне додатном заменом комплетног кварцног песка у филтерима на базену сигурни смо да ће квалитет воде бити на завидном нивоу. Као и претходних година безбедност и сигурност наших посетиоца је на првом месту а о томе ће бринути велики број стручно оспособљених спасилаца, потпуно опремљена лекарска служба и редари на базену.

Цене карата на базенима су остале на нивоу прошлогодишљих а за све посетиоце који редовно посећују наше комплексе базена постоје различите категорије пропусница које ће им уштедети и део кућног буџета.

И ове године у сарадњи са Градском општином Звездара обезбеђене су бесплатне персонализоване пропуснице за пензионере са територије општине Звездара за купалишну сезону 2018 године. Персонализована пропусница подразумева бесплатан улаз на базене СЦ Олимп за корисника и троје деце узраста до 12 година. Пријаве за персонализоване пропуснице врше се у просторијама ГО Звездара радним данима од 9 до 14 часова. Пропуснице које су издаване 2017 године не важе за ову купалишну сезону и морају се извадити нове, за сезону 2018 године. Приликом пријављивања од докумената треба понети: личну карту и чек од пензије (на увид), а могуће је само лично пријављивање због обавезног фотографисања за персонализовану пропусницу. Дакле овог, као и претходног лета, наши старији суграђани могу да проведу лето са својим унуцима у квалитетној рекреацији и дружењу на базену.

Већ дуги низ година у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда на базенима СЦ „Олимп – Звездара“ организују се различити програми намењени ђацима београдских школа. И ове године реализује се бесплатна школа пливања, рекреативно пливање и већ традиционално најпосећенија тзв „Ђачка среда“ када је уз ђачку књижицу бесплатан улаз на базене за све ђаке основних и средњих школа. За школу пливања неопходно је да се у Секретаријату за спорт и омладину преузму ваучери са којима родитељи на пријавници СЦ „Олимп – Звездара“ пријављују децу за школу пливања.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on јун 06, 2018