Otvaranje sezone kupanja na bazenima SC „Olimp – Zvezdara“

U subotu 9. juna počinje još jedna sezona kupanja na otvorenim bazenima SC Olimp. U subotu bazen će raditi od 10 do 19 časova a ulaz će biti besplatan za sve naše korisnike kao i korišćenje ležaljki. Od nedelje 10. juna bazen će raditi u periodu od 6 do 19 časova a sa terminima za noćno kupanje ćemo početi kada vremenski uslovi budu dozvoljavali.

I ove godine pripremili smo raznovrsne vidove korišćenja bazena a sve prema potrebama naših korisnika: od jutarnjeg kupanja uz gratis kafu i ležaljku, preko odbojke na pesku do noćnog kupanja i mnogih drugih sadržaja. Naši korisnici su navikli da im svake godine obezbedimo pun komfor, bezbednost i sigurnost na bazenima i mi se svakako trudimo da ispoštujemo visoko postavljene kriterijume i da podignemo lestvicu kvaliteta pruženih usluga.

Tokom kupališne sezone 2017 godine kvalitet vode na otvorenim bazenima našeg centra ocenjen je najvišom ocenom. Na početku ove sezone dodatnom zamenom kompletnog kvarcnog peska u filterima na bazenu sigurni smo da će kvalitet vode biti na zavidnom nivou. Kao i prethodnih godina bezbednost i sigurnost naših posetioca je na prvom mestu a o tome će brinuti veliki broj stručno osposobljenih spasilaca, potpuno opremljena lekarska služba i redari na bazenu.

Cene karata na bazenima su ostale na nivou prošlogodišljih a za sve posetioce koji redovno posećuju naše komplekse bazena postoje različite kategorije propusnica koje će im uštedeti i deo kućnog budžeta.

I ove godine u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara obezbeđene su besplatne personalizovane propusnice za penzionere sa teritorije opštine Zvezdara za kupališnu sezonu 2018 godine. Personalizovana propusnica podrazumeva besplatan ulaz na bazene SC Olimp za korisnika i troje dece uzrasta do 12 godina. Prijave za personalizovane propusnice vrše se u prostorijama GO Zvezdara radnim danima od 9 do 14 časova. Propusnice koje su izdavane 2017 godine ne važe za ovu kupališnu sezonu i moraju se izvaditi nove, za sezonu 2018 godine. Prilikom prijavljivanja od dokumenata treba poneti: ličnu kartu i ček od penzije (na uvid), a moguće je samo lično prijavljivanje zbog obaveznog fotografisanja za personalizovanu propusnicu. Dakle ovog, kao i prethodnog leta, naši stariji sugrađani mogu da provedu leto sa svojim unucima u kvalitetnoj rekreaciji i druženju na bazenu.

Već dugi niz godina u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda na bazenima SC „Olimp – Zvezdara“ organizuju se različiti programi namenjeni đacima beogradskih škola. I ove godine realizuje se besplatna škola plivanja, rekreativno plivanje i već tradicionalno najposećenija tzv „Đačka sreda“ kada je uz đačku knjižicu besplatan ulaz na bazene za sve đake osnovnih i srednjih škola. Za školu plivanja neophodno je da se u Sekretarijatu za sport i omladinu preuzmu vaučeri sa kojima roditelji na prijavnici SC „Olimp – Zvezdara“ prijavljuju decu za školu plivanja.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on jun 06, 2018