Почињу бесплатни зимски кампови

У четвртак 01.02.2018. године од 8 часова почиње реализација бесплатних зимских кампова за децу школског узраста у оквиру спортског центра „Олимп – Звездара“ у организацији Секретаријата за спорт и омладину Београда, Градске општине Звездара и ЈП СЦ „Олимп – Звездара“. Зимски кампови на Олимпу се организују већ пет година за редом а београдски школарци у великом броју учествују у њима.

Зимски кампови 2018 трају током другог дела зимског распуста, радним данима у периоду од 01.02.2018. до 11.02.2018 године и обухватају богат рекреативни програм за све школарце.

Програм је подељен у три сегмента:

  • Групни спортове (кошарка, одбојка, рукомет, …) у фискултурној сали уз обилазак Астрономске опсерваторије
  • Рекреација у трим сали која обухвата аеробик, зумбу за децу и школу плеса уз коришћење клизалишта
  • Борилачки спортови у трим сали  који обухватају карате, џудо и кик бокс уз коришћење клизалишта

Сви програми у оквиру зимских кампова су бесплатни а за кориснике је обезбеђена и ужина током трајања програма.

Као важан сегмент зимске рекрације у оквиру СЦ „Олимп – Звездара“ 09.01.2018.године отворено је  клизалиште.  Захваљујући Секретаријату за спорт и омладину Града Београда и Градској општини Звездара током фебруара месеца клизање ће радним данима у периоду од 10 до 16 часова бити бесплатно за све ђаке уз ђачку књижицу.

У току зимског распуста на клизалишту СЦ „Олимп – Звездара“ организује се и групна школа клизања. Тренинзи су радним данима од 09 до 10 часова а цена по полазнику је 1500 динара.

Позивамо све школарце да квалитетно проведу слободно време током зимског распуста дружећи се са вршњацима на најздравији могући начин – бавећи се спортом.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on јан 30, 2018