Počinju besplatni zimski kampovi

U četvrtak 01.02.2018. godine od 8 časova počinje realizacija besplatnih zimskih kampova za decu školskog uzrasta u okviru sportskog centra „Olimp – Zvezdara“ u organizaciji Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, Gradske opštine Zvezdara i JP SC „Olimp – Zvezdara“. Zimski kampovi na Olimpu se organizuju već pet godina za redom a beogradski školarci u velikom broju učestvuju u njima.

Zimski kampovi 2018 traju tokom drugog dela zimskog raspusta, radnim danima u periodu od 01.02.2018. do 11.02.2018 godine i obuhvataju bogat rekreativni program za sve školarce.

Program je podeljen u tri segmenta:

  • Grupni sportove (košarka, odbojka, rukomet, …) u fiskulturnoj sali uz obilazak Astronomske opservatorije
  • Rekreacija u trim sali koja obuhvata aerobik, zumbu za decu i školu plesa uz korišćenje klizališta
  • Borilački sportovi u trim sali  koji obuhvataju karate, džudo i kik boks uz korišćenje klizališta

Svi programi u okviru zimskih kampova su besplatni a za korisnike je obezbeđena i užina tokom trajanja programa.

Kao važan segment zimske rekracije u okviru SC „Olimp – Zvezdara“ 09.01.2018.godine otvoreno je  klizalište.  Zahvaljujući Sekretarijatu za sport i omladinu Grada Beograda i Gradskoj opštini Zvezdara tokom februara meseca klizanje će radnim danima u periodu od 10 do 16 časova biti besplatno za sve đake uz đačku knjižicu.

U toku zimskog raspusta na klizalištu SC „Olimp – Zvezdara“ organizuje se i grupna škola klizanja. Treninzi su radnim danima od 09 do 10 časova a cena po polazniku je 1500 dinara.

Pozivamo sve školarce da kvalitetno provedu slobodno vreme tokom zimskog raspusta družeći se sa vršnjacima na najzdraviji mogući način – baveći se sportom.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on jan 30, 2018