Успешно су реализовани зимски кампови 2018

У недељу 11.02.2018.године завршена је реализација „Зимских кампова“ у оквиру ЈП СЦ „Олимп – Звездара“. Захваљујући Секретаријату за спорт и омладину града Београда, Градској општини Звездара и свим запосленима у СЦ Олимп и ове године у току зимског распуста успешно је реализован пројекат бесплатне рекреације за све школарце града Београда.

Зимски кампови на Олимпу се организују већ пет година за редом а београдски школарци су и ове године показали велико интересовање за учешће у њима. Преко 200 деце школског узраста су у периоду од 01. до 11. фебруара 2018. године учествовала у различитим спортским активностима: од групних спортова (кошарка, одбојка) преко аеробика и плеса до учења основних захвата у борилачким спортовима. Такође, за учеснике у камповима организован је и обилазак Астрономске опсерваторије на Звездари као и клизање на отвореном клизалишту на Олимпу.

Сви програми у оквиру зимских кампова су били бесплатни а за кориснике је обезбеђена и ужина током трајања програма.

И ако је зимски распуст завршен захваљујући Секретаријату за спорт и омладину Града Београда и Градској општини Звездара до краја фебруара клизање ће радним данима у периоду од 10 до 16 часова бити бесплатно за све ђаке уз ђачку књижицу.

Позивамо све школарце да наставе бављење спортом и рекреацијом и да одаберу неки од програма или школа спорта који се одржавају у оквиру СЦ „Олимп – Звездара“ а све у циљу што здравог и правилног сазревања.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on феб 12, 2018