Uspešno su realizovani zimski kampovi 2018

U nedelju 11.02.2018.godine završena je realizacija „Zimskih kampova“ u okviru JP SC „Olimp – Zvezdara“. Zahvaljujući Sekretarijatu za sport i omladinu grada Beograda, Gradskoj opštini Zvezdara i svim zaposlenima u SC Olimp i ove godine u toku zimskog raspusta uspešno je realizovan projekat besplatne rekreacije za sve školarce grada Beograda.

Zimski kampovi na Olimpu se organizuju već pet godina za redom a beogradski školarci su i ove godine pokazali veliko interesovanje za učešće u njima. Preko 200 dece školskog uzrasta su u periodu od 01. do 11. februara 2018. godine učestvovala u različitim sportskim aktivnostima: od grupnih sportova (košarka, odbojka) preko aerobika i plesa do učenja osnovnih zahvata u borilačkim sportovima. Takođe, za učesnike u kampovima organizovan je i obilazak Astronomske opservatorije na Zvezdari kao i klizanje na otvorenom klizalištu na Olimpu.

Svi programi u okviru zimskih kampova su bili besplatni a za korisnike je obezbeđena i užina tokom trajanja programa.

I ako je zimski raspust završen zahvaljujući Sekretarijatu za sport i omladinu Grada Beograda i Gradskoj opštini Zvezdara do kraja februara klizanje će radnim danima u periodu od 10 do 16 časova biti besplatno za sve đake uz đačku knjižicu.

Pozivamo sve školarce da nastave bavljenje sportom i rekreacijom i da odaberu neki od programa ili škola sporta koji se održavaju u okviru SC „Olimp – Zvezdara“ a sve u cilju što zdravog i pravilnog sazrevanja.

About the Author

By admin-scolimp / Administrator, bbp_keymaster on feb 12, 2018